Techskaparna

Vill du vara gäst?

hej@techskaparna.se │ annaleijon.se

Vad roligt att du vill vara med! Om du vill vara med som sponsor får du gärna höra av dig till mig på ovan mail.De som jag targetar som intervjuobjekt i podden är de som:* Har skapat egna techprodukter och -företag. Produkten eller tjänsten ska ha någonting tekniskt unikt och/eller intressant. Inom ramen för "tech" är jag mest intresserad av produkter där tech utgör dess core, icke-fysiska produkter och gärna internetbaserade produkter inom såväl webb som mobilapp.

* Helst tjänar pengar på det (det vill säga, är cashflow-positiva), men åtminstone har pengar som kommer in i bolaget kontinuerligt. Du måste helt enkelt ha fått in din första kund. Såväl företag med endast en person som större företag är jätteintressanta.

* Helst både grundat (har varit med från allra första början), äger och är operativt engagerade i verksamheten. Gärna med ansvarsområden som CEO, CTO och/eller utvecklare.

* Har svenskstartade företag och podden görs främst för svensktalande lyssnare.
Med det sagt är det inte skrivet i sten. Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du vill vara med, men nu har du fått en fingervisning kring vad jag är ute efter. Tack för att du lyssnar :)

Techskaparna logo - Square_glitch_noglow