Om Techskaparna

Vem är podcast host?

Techskaparna - Anna Leijon

Anna Leijon

hej@techskaparna.se │ annaleijon.se

Jag heter Anna Leijon och är civilingenjör från KTH. Jag har ägnat hela mitt professionella yrkesliv (och en stor andel av min fritid) åt utveckling av techföretag och techprodukter. Jag driver dessutom flera egna företag och frilansar inom produktutveckling inom tech. Den här podcasten drivs inte på uppdrag av någon eller med några sponsorer, utan av mig själv. Jag gör det här för att jag tycker att det är intressant. Om du är nyfiken på vad jag har gjort tidigare så har jag exempelvis varit med i podcasten Kodsnack episod 414. Jag har dessutom producerat flertalet webinars, filmer, medverkat i andra podcasts och gästspelat på olika sätt samt skrivit massvis med artiklar på min hemsida och andras. Det mesta går att härleda från min hemsida.

Image

Vad är Techskaparna?

Många drömmer om att bygga techföretag och -produkter. Många vill tjäna pengar inom tech och online. Hur gör du, var startar du och vilka är stegen som kan ta dig dit? I den här podden intervjuar jag de som har lyckats tjäna pengar på sina egenutvecklade techprodukter.

Många vill få en del av den virtuella och oändligt skalbara kakan som den digitala revolutionen och internet fört med sig - när marginalkostnaden för att onboarda en till kund är i princip noll, någonting som aldrig tidigare varit möjligt. Målet med podcasten är således att dra lärdomar av de techskapare som har lyckats med det här och inspirera de som vill bygga egna produkter och företag inom tech.

Betoningen ligger på början av techskapandet - hur bygger och lanserar du din första produkt, hur identifierar du vilket problem du vill lösa, hur fattar du beslut om vilken tech stack, plattform och kanal du bör satsa på, hur får du din första betalande kund, hur du experimenterar dig fram till en kostnadseffektiv marknadsföringsstrategi med mera.

Så låt oss djupdyka och träffa de svenska TECHSKAPARNA som bygger techföretag och - produkter och syna dem ända in på kodraderna. Utan några sponsorer eller särskilda tidigare meriter har jag faktiskt lyckats få en fantastisk line-up med grymma techskapare som jag intervjuar. Hoppas att du vill följa med på resan :) in och prenumerera nu!

Techskaparna logo - Square_glitch_noglow